Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za vrijeme premetačine stana

Supruga vlasnika Tetra Paka pronađena mrtva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtvo tijelo Eve Rausing (48) pronašla je policija u premetačini njihovog stana, nakon što je njezin suprug ranije uhićen zbog posjedovanja droge.

Britanska policija uhitila je u ponedjeljak milijardera Hansa Kristiana Rausinga nakon što je njegova supruga pronađena mrtva u njihovu domu u Londonu, piše TheTelegraph.

Mrtvo tijelo Eve Rausing pronašla je policija u premetačini njihovog stana, nakon što je Rausing ranije uhićen zbog posjedovanja droge. Rausing, koji se tada nalazio u policiji ponovno je uhićen zbog povezanosti s njezinom smrti.Policija istražuje uzrok njezine smrti, a najvjerojatnije se radi o predoziranju teškim drogama.

Rausing i njegova žena godinama su bili ovisnici o teškim drogama, a upoznali se se kada su zajedno boravili u klinici za rehabilitaciju u Americi.Hans Kristian Rausing vlasnik je poslovnog carstva izgrađenog na kartonskoj ambalaži Tetra Pak, a njegovo bogatstvo se procijenjuje na 4 i pol milijarde funti. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene