Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije stavila kremu

Sunce joj na koži ostavilo trag - Godinu dana se pokušavala riješiti crvenila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna studentica nadala se da će s odmora doći potamnjene kože, pa je izbjegavala staviti kremu za sunčanje. Na kraju ju je sunce opeklo i ostavilo očit trag na koži lica.

Shannon (21) iz Londona ima crveno lice puno prištića, nakon odmora na koji je 2013. išla sa svojom sestrom, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Face - kini' Ovako u Kini lice štite od sunca Slika nije dostupna Upozorenja sa svih strana Savjet stručnjaka: Evo kako i čime spriječiti i liječiti opekline od sunca!

'Kada sam se vratila u London, primijetila sam da mi koža nije ista. Imala sam crvene prištiće i koža mi se ljuštila. Nije bilo ništa bolje ni godinu dana nakon odmora', otkrila je Shannon.

Četiri je puta išla na kemijski piling lica, ali situacija se samo pogoršavala.

Terapija suncem: Kako zdravo tamniti baš poput zvijezda

'Od kad mi se to dogodilo, moje je samopouzdanje palo. Imam probleme s kožom, crvena je i iritirana. Ne znam što da radim s njom. Najviše me uzrujava to što ne mogu kontrolirati ništa vezano za kožu', ispričala je Shannon.

Dr. Sam Bunting dijagnosticirao joj je rozaceu. Točan uzrok ove bolesti, još nije poznat, a može biti potaknuta izlaganju suncu.

Za ovo stanje nema lijeka, ali simptomi se mogu kontrolirati. Liječnici su joj pripisali tablete i kremu za lice. Crvenilo je još uvijek tu, ali Shannon nakon više od godinu dana kaže da stavlja manje šminke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene