Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojio 425.000 dolara

Sumnjiva smrt: Dobio na lutriji pa umro od trovanja cijanidom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan stanovnik Chicaga iznenada je preminuo prije nego što je trebao podići dobitak od 425.000 dolara na lutriji. Isprva je smrt proglašena prirodnom, ali rodbina je ubrzo posumnjala da nešto nije u redu.

Kako u smrti ništa nije bilo sumnjivo, niti su na tijelu bile pronađene ozlijede, isprva je ustanovljeno da je smrt bila prirodna. Međutim, ubrzo je rodbina zamolila liječnike da detaljnije ispitaju uzrok smrti 46-godišnjeg Urooja Khana, javlaj APTN.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Ilustracija Čestitamo! Igrač iz Hrvatske bogatiji je za gotovo sto tisuća eura! Provjerite listiće, poznato i iz kojeg je grada

Nakon detaljnih analiza, patolozi su ustvrdili da je Khan preminuo nakon što je popio smrtonosnu dozu cijanida. Stoga, gotovo šest mjeseci nakon smrti, policija otvara istragu. 'Ovo je uobičajeno u literaturi fikcije, ali ne i u stvarnom životu', rekao je patolog Stephan Cina.

'Radije ne bih rekao koji su članovi obitelji u ovo bio uključen. Ali izrazili su ozbiljnu zabrinutost našem liječniku kada su mu se obratili da još jednom provjeri je li smrt bila prirodna', dodao je.

Što se i zašto uistinu dogodilo, utvrdit će istraga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene