Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javno sramoćenje

Sudska presuda: Mora na ulici sjediti s natpisom 'Ja sam nasilnik!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan muškarac u Ohiu, osuđen je na javno sramoćenje, pri kojem mora nositi natpis: 'Ja sam nasilnik!'

Općinska sutkinja Gayle Williams-Byers, u Ohiu, naredila je 62-godišnjem Edmondu Avivu da na ulici pet sati sjedi s natpisom na kojem piše 'Ja sam nasilnik! Maltretiram djecu s posebnim potrebama i nisam tolerantan prema onima koji su drugačiji od mene. Moje ponašanje ne odražava poštovanje prema različitima u zajednici South Euclid u kojoj živim', javlja AP.

Pročitajte i ovo Marina Lovrić Merzel Nakon 10 godina Bivša županica osuđena na šest godina zatvora: Oduzet joj nezakonito stečena imovina Ilustracija Drama u Karlovcu Palicom pretukao bivšu i njezina novog dečka: "Kasnije sam saznao da je prije hodala s njime"

Aviv je na ulicu s natpisom sjeo oko 9 sati ujutro po lokalnom vremenu.

Prema presudi, on je bio neugodan prema djeci susjede Sandre Prugh posljednjih 15 godina. U zadnjem incidentu, smetao mu je miris koji je dolazio iz sušilice obitelji Prugh u kojoj se u tom trenutku sušio netom oprani veš. Aviv je zauzvrat ventilatorom prema njihovom dvorištu otpuhivao miris kerozina.

Stalo im je, ali neće posegnuti u džep: 'Jeb** siromašne'

Sandra, koja živi s dvoje posvojene djece s poteškoćama u razvoju i cerebralnom paralizom i epilepsijom te dementnim suprugom i paraliziranim sinom, na sudu je ispričala i kako je Aviv na njih nekoliko puta pljuvao te u više navrata bacio izmet psa.

Osim javnog sramoćenja, Aviv mora odslužiti i 15-dnevnu zatvorsku kaznu te pohađati trening za kontrolu bijesa. Također je morao obitelji uputiti ispriku.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene