Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok

VIDEO Kaos u Sarajevu: Sudarili se tramvaji, deseci ozlijeđenih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 14 sati u Sarajevu je došlo do sudara dva tramvaja u kojem je ozlijeđeno čak 50 osoba.

U sudaru dvaju tramvaja koji se dogodio oko 14 sati na skretnici kod Tehničke škole u Sarajevu ozlijeđeno je 50 osoba, piše Klix.ba.  Sudarili su se tramvaj broj 3 koji je vozio s Barščaršije prema Ilidži i tramvaj broj 6 koji se kretao iz pravca Ilidže.

>> VIDEO Šokantna snimka iz BiH: Njegovateljica zlostavljala staricu

Na mjesto nesreće je odmah stigla policija i Hitna pomoć koja je ozlijeđene prevezla bolnicu. Glasnogovornik MUP-a Ifran Nefić je ptvrdio da je u sudaru ozlijeđeno 50 osoba koje su vozililma hitne pomoći prevezeni u bolnice.

O uzrocima nesreće se još uvijek ništa ne zna. 'O uzrocima nesreće još uvijek ne možemo govoriti. Nakon očevida ćemo imati više informacija', kazao je Nefić za Klix.ba.

No, javio nam se čitatelj koji je svjedočio nesreći i koji tvrdi bi uzrok nesreće mogla biti neispravna automatska skretnica. 'Sudar je uzrokovala neispravna automatska skretnica koja već duže vrijeme pravi problem. Naime, tramvaj broj 6 (plavo-žuti) je trebao proći pravo, no kako se skretnica nije vratila (par minuta prije je prošao tramvaj broj 4 koji tu skreće lijevo), sudario se direktno s tramvajem iz suprotnog smjera', napisao je čitatelj.

Među povrijeđenima su, navodno, i dvije vozačice tramvaja.

Ukoliko ste se našli na mjestu događaja, svoje snimke i fotografije nam šaljite na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   Pročitajte i ovo Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene