Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Njemačkoj

Tragedija: U požaru poginulo osmero ljudi, od toga sedmero djece!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek se istražuju uzroci požara koji je jutros buknuo u stambenoj zgradi nedaleko Stuttgarta, a u kojem je poginulo sedmero djece i jedna odrasla osoba.

U stambenoj zgradi u gradiću Backnangu nedaleko Stuttgarta buknuo je požar u kojem je sradalo najmanje 8 osoba, od kojih je sedmero djece, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza!

'Prema našim saznanjima, u zgradi su bile dvije obitelji, jedna deseteročlana obitelj turskog porijekla i jedna tročlana obitelj. U stanu deseteročlane obitelji pronašli smo osam tijela, sedam žrtava su djeca', rekao je Ralf Michelfelder iz lokalne policije.

>> Tijela pronađena u ruševinama: U eksploziji plina u Češkoj pet mrtvih, među njima i djeca

Od ranih jutarnjih sati s požarom su se borile stotine vatrogasaca, požar je sada pod kontrolom, ali još nije ugašen. Uzrok požara još nije službeno potvrđen, no nagađa se da ga je uzrokovala peć na drva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene