Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzbuna na Cambridgeu

Studentima podijeljeni probušeni kondomi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentima Cambridgea u savjetovalištu su dijelili probušene kondome, srećom prevara je ubrzo otkrivena, pišu britanski mediji.

Studenti sveučilišta Cambridge upozoreni su da bi kondomi koji su dobili u studentskom savjetovalištu mogli biti probušeni, piše Daily Mail. Sve je primijetila studentica treće godine nakon što je otkrila rupicu na kondomu kojeg je dobila od svog studentskog savjetnika. Nakon provjere preostalih kondoma, otkrila je da su i oni probušeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sustav ranog upozorenja ''Stiže ubojita oluja'' - SMS koji spašava živote uskoro i na mobitelima hrvatskih građana Ilustracija U podne Nemojte se uznemiriti ako sutra primite SMS: Testiranje se nastavlja!

Neki studenti već su počeli kriviti sveučilišne religiozne grupe za sabotažu. 'Tko radi takve stvari? I kako bi se taj netko osjećao kada bi saznao da je posljedica njegova djela zaraza HIV-om?’, rekla je studentica. Srećom, studentima nije dugo trebalo da otkriju sabotažu, tek sat vremena nakon što su kondomi dostavljeni u prostorije savjetovališta.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene