Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udario svom silinom

Stroj za asfalt im se zabio u kuću, čitava obitelj zvaršila u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neispravna glodalica asfalta umalo je uzrokovala tragediju u obiteljskoj kući u Kragujevcu.

Navedeni stroj svom silinom je udario u obiteljsku kuću, izbio prozor i dio zida te ozlijedio trogodišnju djevojčicu, njezinu majku i tetu, koja je tijelom uspjela zaštititi svoju osmomjesečnu bebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Ozljede su na sreću lakšeg karaktera, piše Blic, a nakon pružanja liječničke pomoći, sve dvije žene i djevojčica pušteni su kući.

"Sjedila sam na krevetu, u sobi, i držala u naručju svoju bebu. Radnici su vani popravljali ulicu i u prvi mah sam začula dva jaka udarca. Mislila sam da je u pitanju prometna nesreća, ali je onda nešto jako puknulo. Sve se zatreslo i zid mi se srušio preko glave. Prozor me je s ormarom udario u leđa. Ja sam jako zagrlila svoju bebu i pala na pod. Dobila sam posjekotinu na glavi, u bolnici su mi ranu zašili s dvije kopče. Moju sestru Mašu posjeklo je staklo. Bole me i leđa, jer sam natučena. Na sreću, ostali smo živi", ispričala je za Blic Jelena Nikolić.

Grad Kragujevac zbog nesreće i oštećenja na kući odmah je osigurao novi smještaj za obitelj Nikolić u jednom od naselja, dok se ne završe radovi renoviranja ulice, ali i oštećene kuće. Uzrok nesreće nije poznat.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene