Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbo osam školaraca na smrt

Strijeljan kineski liječnik koji je izbo osam školaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši liječnik, optužen za ubijanje osam školaraca u kineskoj istočnoj provinciji Fujian, pogubljen je mjesec dana nakon tragičnog napada.

42-godišnji Zheng Minsheng je strijeljan u gradu Nanping, nakon što je kineski Vrhovni sud potvrdio kaznu, javlja kineska novinska agencija Xinhua. On je pred mjesec dana na smrt izbo osam male djece u lokalnoj osnovnoj školi. 'Napad je izveo nakon prekida s curom', rekla je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Beba je umrla Užas u susjedstvu! Žena ispričala kako ju je tijekom poroda doktor vrijeđao i tukao: "Uzeo je mog malog anđela koji sada leži u grobu" Kirurg udara pacijenticu za vrijeme operacije Dobila odštetu od 70 dolara UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Kirurg za vrijeme operacije tri puta udario 82-godišnjakinju: Sad je slijepa na jedno oko

>> Kineski liječnik nožem ubio osmero djece

Lokalne novine su u vrijeme napada javljale kako je moguće da bivši liječnik boluje od mentalnih bolesti, ali policija je te navode opovrgnula. Petero druge djece je bilo ozlijeđeno u napadu, koji se dogodio 23. ožujka. Zheng je bio osuđen 8. travnja. Pokušao se žaliti na smrtnu kaznu, ali postupak je bio neuspješan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene