Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Spašen u posljednji trenutak

Bizarna nesreća: Stražnjicom pao na pumpu i napuhao se poput balona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizarna nesreća čiji je protagonist jedva izvukao živu glavu dogodila se u Novom Zelandu.

48-godišnji vozač kamiona Steven McCormack stajao je na metalnom podlošku na vratima vozila kada se u jednom trenutku poskliznuo i pao stražnjicom direktno na pumpu za kočnice. U trenu je njegovo tijelo počeo ispunjavati zrak i to brzinom od 6,8 bara. Počeo je naticati kao balon i prijetilo mu je da se kao isti i rasprsne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novo istraživanje Žive dvije godine duže zahvaljujući ratu protiv zagađenja: "Plavo nebo postupno je postalo naša nova normala" Jakarta Na vrhu neslavne ljestvice Ovo je najzagađeniji grad na svijetu: "Situacija je vrlo zabrinjavajuća, toliko je djece bolesno..."

>> Otac 'napumpao' sina pumpom za auto-gume

'Osjećao sam se kao da ću puknuti, osjećao sam i veliki pritisak, kao kad ronite. Liječnici su mi rekli da sam sretan što sam uopće živ', izjavio je Steven koji se trenutno oporavlja u bolnici u gradu Wakatane. Spasili su ga kolege koji su čuli njegovo zapomaganje.

Jedan je odmah zaustavio dotok zraka, dok ga je drugi položio na bok i tim potezom ga spasio od smrti. Stevenova glava i vrat su također bili natečeni, a pluća su se počela ispunjavati tekućinom. 'Vjerojatnost ovakve nesreće je jedan naprama milijun', kazao je suvlasnik tvrtke u kojoj je Steven zaposlen Robbie Peterson.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene