Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cosa Nostra

Stravično mafijaško ubojstvo: 3-godišnjem dječaku pucali u glavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedno mafijaško ubojstvo na jugu Italije. Među žrtvama ovaj se put našlo i trogodišnje dijete.

Mafijaška ubojstva rijetko kad šokiraju Talijane, no ovo posljednje potreslo je čitavu zemlju. Među žrtvama se našao i 3-godišnji Nicola 'Coco' Campolongo kojem je iz neposredne blizine pucano u glavu. Ubijen je i njegov djed Giuseppe Iannicelli te djedov 27-godišnji prijatelj.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Preminula na mjestu događaja Gurnuo stariju ženu i udario joj psa, nakon toga je umrla: 40-godišnjak uhićen zbog smrti iz nehaja Ilustracija VENDETA U ITALIJI Mafijaši su sve dovitljiviji: Imali su lukav plan kako da otruju svećenika, ali im nije uspjelo

Njihova su tijela pronađena u izgorjelom Fiat Puntu nedaleko grada Cosenze u talijanskoj pokrajini Calabriji. Cocov djed u trenutku ubojstva nalazio se u kućnom pritvoru, a njegova 24-godišnja majka služi 4 godine zatvora zbog posjedovanja i prodaje droge.

Mafijaš uhićen u New Yorku 35 godina nakon spektakularne pljačke u JFK-u

Policija sumnja da iza ovog ubojstva stoje članovi mafijaške obitelji 'Ndrangheta. 'U svom dugogodišnjem stažu u kojem se bavim istraživanjem ubojstava povezanih s organiziranim kriminalom , nikada nisam vidio ovako stravično ubojstvo', rekao je glavni tužitelj Franco Giacomantonio za CNN.

Vijest o ovom ubojstvu došla i je i do pape Franje koji ga je nazvao ubojstvom bez presedana i pozvao vjernike da se mole za dušu 3-godišnjeg dječaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene