Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ona nastavila voziti

Horor u Kaliforniji: Pijana vozačica silovito naletjela na pješaka, tijelo žrtve se raspalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica koja je udarila pješaka u mjestu Oceanside u američkoj saveznoj državi Kalifornija, vozila ga je na haubi više od kilometra, dok mu je glava bila na suvozačkom mjestu.

Nakon noćne pijanke s nedjelje na ponedjeljak, 29-godišnja vozačica Estesy Sanchez automobilom se vozila kući oko 6 ujutro. Nakon skretanja u jednu ulicu, udarila je 69-godišnjeg pješaka, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

'Zbog snage udara, žrtva je probila staklo, a glava mu je ostala ležati na suvozačkom mjestu', piše u priopćenju policije.

Dodaju kako se od siline udarca noga žrtve odvojila od tijela koje je ostalo na sjedalu suvozača, dok je noga probila stražnji prozor i ostala ležati na prtljažniku.

Jedan svjedok ispričao je kako ga je ovo iskustvo traumatiziralo. 'Nema riječi kojima bih ovo opisao. Samo to što sam to vidio izbliza bilo je traumatizirajuće', rekao je Edwin Espanza koji je svjedočio stravičnoj nesreći.

Sanchez je nakon udara u pješaka vozila kilometar i pol, potom je zaustavila auto, izašla iz vozila i otišla kući.

Policiju je pozvao njezin dečko, a ona je uhićena. Policija je ustvrdila kako je djevojka bila u alkoholiziranom stanju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene