Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

U padu zrakoplova preživjela samo jedna osoba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U padu alžirskog vojnog zrakoplova, koji se dogodio u utorak, poginulo je 77 ljudi dok je jedna osoba preživjela. Informaciju je potvrdilo alžirsko ministarstvo demantirajući tako prve informacije koje su govorile da su poginule 103 osobe, javlja AFP.

Zrakoplov C-130 Hercules koji je prevozio vojnike i članove njihovih obitelji srušio se zbog loših vremenski uvjeta u regiji Oum El Bouaghi na sjeveru zemlje. Udario je u planinu te se zatim srušio i raspao na tri dijela nakon što je izgubio vezu s kontrolnim tornjem.

Pročitajte i ovo Ilustracija entuzijazam je izblijedio Razočarenje među ukrajinskim časnicima za regrutaciju: "Jednoga će ih dana njihova djeca pitati što su radili za vrijeme rata" Ilustracija Rat u Ukrajini Rusija mijenja zakon? Udaja za poginule vojnike donosi novac i povlastice

Srušio se vojni zrakoplov, piloti se spasili iskakanjem

Predsjednik Abdelaziz Bouteflika najavio je tri dana nacionalne žalosti, a poginule vojnike nazvao je "mučenicima". Spasilačke službe do sada su pronašle 76 tijela, uključujući i ostatke četiriju žena. Jedini preživjeli prebačen je s ozljedama glave u bolnicu u Konstantinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene