Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duševni bolesnik

VIDEO: Masakrirao troje susjeda, preživjeli stabilno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preživjele žrtve jučerašnjeg masakra u Visokom oporavljaju se u bolnici.

U Visokom se dogodio neviđen masakr u kojem su ubijene tri osobe i ranjeno četvero djece, a ubojica je uhićen oko 19.45 nakon policijske potjere te je i sam hospitaliziran. Kako pišu tamošnji mediji, ubojica je 40-godišnji E. F., duševni bolesnik, a osim troje ubijenih, ranjeno je još sedam osoba, od čega četvero djece. Dnevni avaz neslužbeno doznaje da je ubojica u pijanom stanju krenuo u krvavi pohod po susjedstvu i nožem ubio susjedu Z. R. (35), njenog svekra M. R. (74) te  Dž. B (40).

I sestra zadavila vlastito dijete?!

Prilikom uhićenja pružao je otpor policiji te je i sam zadobio ozljede glave i prsnog koša i nalazi se na odjelu neurokirurgije, a njegovo stanje je stabilno. Motivi zločina još nisu poznati. Inače, kako piše Dnevni avaz, i ubojičina sestra je također psihički bolesna, a ranije ove godine zadavila je vlastito dijete.

Ozlijeđeni u masakru koji je jučer poslijepodne šokirao Visoko noć su proveli relativno mirno. Prema riječima glasnogovornice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Biljane Jandrić djeca i odrasli, koji su sinoć prevezeni u KCUS, jutros su stabilno, ali pod stalnim nadzorom liječnika, javlja Sarajevo-xcom.

Zbog probodnih rana na crijevima, dvoje od četvero ozlijeđene djece smješteno je na dječju kirurgiju, a dvoje na pedijatriju. Djece su  tijekom noći operirana, dvoje od njih posebno je teško ozlijeđeno. 'Ne smijemo zaboraviti da su to mala djeca sa teškim ozljedama. Vidjet ćemo kako će se izboriti s tim', rekla je Jandrić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene