Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Barbarski čin

STRAVIČAN POTEZ TERORISTA Djevojčici (7) stavili eksplozivni pojas i detonirali ga daljinski

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je prvi put u Siriji da se dijete koristi za izvođenje napada eksplozivnim pojasom. Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR) potvrdio je vijest o eksploziji.

Sedmogodišnja djevojčica je u petak ušla u policijsku stanicu u Damasku s eksplozivnim pojasom oko sebe koji je aktiviran daljinski, pri čemu su tri osobe ranjene, piše dnevni list blizak vlasti Al Watan.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi dovedeni su pred sud - 7 Brutalne metode Cure snimke mučenja terorista: Jednom na genitalije prikopčali elektrode, drugog tjerali da pojede dio vlastitog uha Beba rođena pod ruševinama u Siriji - 3 Čudom preživjela Poznato je tko će udomiti bebu koja je u ruševinama pupčanom vrpcom bila vezana za majku

"Sedmogodišnja djevojčica je ušla u policijsku stanicu u četvrti Midan u Damasku noseći eksplozivni pojas koji je aktiviran daljinski", pokazuju prvi rezultati policijske istrage, a prenosi dnevnik na svojoj Facebook stranici.

Djevojčica je rekla da se izgubila i pitala može li ići u zahod, gdje je pojas i aktiviran. Trojica policajaca su ranjena, navodi Al Watan. Službena sirijska agencija Sana izvijestila je nešto ranije o "terorističkoj eksploziji u policijskoj stanici".

Ovo je prvi put u Siriji da se dijete koristi za izvođenje napada eksplozivnim pojasom. Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR) potvrdio je vijest o eksploziji, rekavši da je jedna "žena" poginula, ne navodeći je li riječ o samoubojici ili o žrtvi.

Ovakvi napadi su i dalje rijetki u Damasku koji kontrolira režima predsjednika Bašara al-Asada, premda je grad ponekad na meti granatiranja pobunjenika koji drže neka mjesta u okolici. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene