Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična nesreća u Australiji

Strava u vodenom parku: Dvije djevojke mrtve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije 16-godišnje tinejdžerice su poginule, a 12-godišnja djevojčica se bori za život nakon stravične nesreće u vodenom parku u Australiji.

Tragična nesreća dogodila se u vodenom parku Goondiwindi u Queenslandu, tijekom vožnje na gumenoj cijevi na napuhavanje. S trima žrtvama bila je i starija sestra jedne od tinejdžerica, no ona je prošla bez ozljeda, prenosi The Australian.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uz asistenciju ljudi VIDEO: Rođenje beluga kita u vodenom parku Slika nije dostupna Dio prirode VIDEO: Golemi gušteri šetaju parkom

'Djevojke su vjerojatno krivo procijenile koliko se plovilo može okrenuti. Jednostavno su odletjele u zrak i na obalu vodenog parka. Bila je to tragična nesreća. Nešto je pošlo po zlu i kao posljedica jedna mi je kći mrtva, a druga se bori za život', ispričala je Sandy Wilson, majka.

Druga poginula 16-godišnja djevojka bila je američka školarka na razmjeni u Australiji. Ona i njezina vršnjakinja poginule su pri udaru u obalu, odnosno u drvo, na koje su naletjele nakon izbacivanja iz čamca. Tragična nesreća uzdrmala je lokalno stanovništvo Goondiwindija, kojem je taj vodeni park omiljeno mjesto za zabavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene