Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na granici s Turskom

STRAVA U SIRIJI Na desetke djece poginulo i ranjeno u eksploziji u klinici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadeset pet osoba, većinom djece, poginulo je, a 30 je ranjeno u nedjelju u požaru male klinike na sjeveroistoku Sirije, objavila je državna televizija.

"Dvadeset i pet civila smrtno je stradalo, a 30 je ranjeno, uglavnom djece, pri eksploziji spremnika goriva u klinici Mayalun u Kamišliju", kurdskom gradu na granici s Turskom, objavila je televizija.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Pozivajući se na mjesnog dužnosnika policije službena novinska agencija Sana je izvijestila da se požar suhih grana proširio do spremnika goriva koji je eksplodirao. Klinika je jako oštećena.

IS eksplozijama razorila zatvor u Palmiri

Polovicu grada Kamišli koji se nalazi u pokrajini Hasake nadzire sirijski režim, a drugu polovicu kurdske snage.

Grad je relativno pošteđen sukoba koji bijesni u Siriji od 2011. i u kojem je više od 220.000 poginulo od prvih mirnih prosvjeda protiv režima u ožujku 2011. koji su prerasli u složeni građanski rat. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene