Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Rusiji

Mrtve bebe pronađene u zamrzivaču u supermarketu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva novorođenčeta pronađena su u zamrzivaču u jednom supermarketu u Rusiji.

Tijela dva mrtva novorođena dječaka otkrivena su prilikom selidbe asortimana iz zamrzivača u supermarketu prošli tjedan. Zamrzivač se nalazio u podrumu koji se koristi za skladištenje namirnica u supermarketu u Gornjoj Pišmi u Rusiji, gradu u kojem živi gotovo 60.000 stanovnika.

Pročitajte i ovo Okupljeni prosvjednici u Rusiji Opresija se nastavlja VIDEO Stotine uhićenih u prosvjedima zbog smrti Alekseja Navaljnog: Privedeni i novinari Prizor prosvjeda Veliki prosvjed VIDEO Kaos u Rusiji: Stotine nasrnule na policiju, građane rastjerali suzavcem

Mrtve bebe nalazile su se u plastičnim vrećicama sa smrznutom hranom poput piletine i govedine koja se prodavala kupcima, piše Siberian Times.

>> Optužena jer je ubila petero vlastite novorođene djece

Policija je ubrzo pronašla i uhitila 30-godišnju ženu za koju vjeruju da je djecu stavila u zamrzivač. Saznali su da se ovaj stravičan čin dogodio 2008. godine. Nakon što je rodila blizance, žena ih je žive stavila u zamrzivač u svojoj kući gdje su se preminuli. Potom ih je, budući da je u to vrijeme radila u supermarketu odnijela u zamrzivač u skladištu.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene