Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

NA TIMES SQUAREU

Strava u New Yorku: Autom pokosio pješake, ima i mrtvih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je blokirala cijelo područje, a vozač koji je pokosio pješake uhićen je i nalazi se u pritvoru. Lokalni mediji navode kako je dosad već dvaput uhićivan zbog vožnje pod utjecajem opijata. Policija ističe kako nije riječ o terorističkom činu.

Na Times Squareu u New Yorku danas se u pješake velikom brzinom zabilo jedno vozilo, crvena Honda, pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, a nekoliko ih je ozlijeđeno, javlja BBC. Iz njujorške policijske uprave priopćili su kako je cijelo područje blokirano, a vozač je uhvaćen.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

Po prvim informacijama RT-a, ozlijeđeno je 13 ljudi, no po CBS-u ozlijeđeno je njih 20.

Iz policije su objavili da je vozač "izgubio kontrolu" te da je nalet na pješake bio nesretan slučaj, kao i da incident nije povezan s terorizmom, javlja CBS. Vozač, 26-godišnji muškarac, ima u dosjeu niz prekršaja zbog nepropisne vožnje, a dosad je i već dvaput uhićivan zbog vožnje pod utjecajem opojnih tvari. Po izvorima iz policije, osumnjičeni je ispitan i testiran na droge i alkohol.

Predsjednik Donald Trump izviješten je o incidentu, kazao je glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer, a na mjestu događaja već je i njujorški guverner Andrew Cuomo.

James O'Neill iz njujorške policije kazao je medijima da je osumnjičeni 26-godišnji Richard Rojas iz New Yorka. Gradonačelnik New Yorka Bill De Blasio kazao je kako su ozlijeđene 23 osobe, a jedna je poginula.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene