Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij je tko su majke

'Uzorna' volonterka sakrila šest mrtvih beba u skladište?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Forenzična ispitivanja koja su počela u petak, mogla bi otkriti tko je rodio šestero djece čija su beživotna tijela pronađena u skladištu u kanadskom gradu Winnipeg i kako su ondje završila.

Kanađanka Andrea Giesbrecht (40) uhićena je zbog skrivanja tijela novorođene djece te kršenje uvjetne kazne u srijedu, dva dana nakon užasnog otkrića, javlja AFP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni

Navodno nije ništa rekla tijekom prvog pojavljivanja pred sudom te se nalazi u pritvoru do sljedećeg saslušanja 12. studenog.

Isprava se mislilo da se radi o četiri, a  kasnije je otkriveno da je šest tijela skriveno u skladištu U-Haul. njih su pronašli zaposlenici te tvrtke, dok su izuzimali stvari iz prostora kojim se služio jedan delikvent. Nesnošljiv smrad doveo ih je do raspadajućih tijela te su slučaj prijavili policiji.

Bebe, moguće novorođenčad ili fetusi, odloženi su u skladištu između 7. ožujka i 20. listopada, tvrde istražitelji.

VIDEO Tijela četiri bebe pronađene u skladištu

Policija kaže da su razgovarali s brojnim pojedincima, prije nego su došli do Giesbrecht. Susjedi je opisuju kao ženu koja je puno volontirala, udanu 17 godina te majku dvojice sinova tinejdžera. 'Živjeli su kao normalna obitelj', rekao je susjed.

Međutim, navodno je Andreu ovisnost o kocki dovela u velike dugove, zbog čega je moguće da je skrivala leševe koje bi joj drugi povjerili za novac.

'To je složeni slučaj. Potrebno je mnogo više istrage', rekao je njezin odvjetnik Greg Brodsky. U međuvremenu se testira DNK kako bi se saznalo jesu li djeca Andreina ili nečija tuđa. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene