Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi s novcem

Strava u Italiji: Posvađao se sa ženom pa bacio djecu sa 6. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašna tragedija dogodila se u Italiji nakon što se 41-godišnjak posvađao sa suprugom.

41-godišnji Marco Turrini iz Brescie ostao je bez posla prije više od godine dana nakon čega je postao depresivan u borbi za novi posao. Problemi s novcem tako su bili predmet njegove svađe sa suprugom u ponedjeljak ujutro, nakon čega je napravio sulud potez - ubojstvo svoje djece.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka

>> Strava na Floridi: Majka ubila svoje četvero djece, nakon toga i sebe

Naime, muškarac je uzeo u ruke jednogodišnju kćer i otrčao do prozora kojega je i otvorio. Supruga je mislila da ju je samo htio zastrašiti nakon čega mu je rekla da mu je to uspjelo te da spusti dijete. No, on je djevojčicu ipak bacio kroz prozor, s visine 6. kata. Tu nije stao, zgrabio je i 4-godišnjeg sina te i njega bacio kroz prozor, piše Daily Mail. 

Njegova supruga u šoku je vrišteći odjurila pred zgradu, a za njom je krenuo i Marco. Kako ju nije mogao stići Marco se otvorio prozor u hodniku i skočio. Tijekom pada je udario u parkirani auto te je na mjestu ostao mrtav. Djevojčica i dječak, iako su u početku davali znakove života, podlegli su teškim ozljedama u bolnici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene