Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malena u kritičnom stanju

Strava: Kupili 6-godišnjakinju pa joj lomili kosti i palili je!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan indijski par kupio je 6-godišnjakinju od njezine siromašne majke. Djevojčica je u iduća dva mjeseca pretrpjela brutalno zlostavljanje.

Djevojčica je pronađena sa spaljenim rukama, slomljenom bedrenom kosti te teškim ozljedama glave. Prevezena je u jednu privatnu bolnicu i nalazi se u kritičnom stanju, izvijestila je indijska televizija NDTV.

Pročitajte i ovo Ilustracija nasilje nad ženama Strašni napadi šokirali zemlju - djevojčicu (8) silovala tri muškarca, zatukli je kamenom, 13-godišnjakinji iskopane oči: "Bila je mučena" Slika nije dostupna Teške tjelesne ozljede STRAVIČNA SNIMKA ZLOSTAVLJANJA BEBE U JASLICAMA ''Nismo mogli vjerovati što vidimo"

>> Strava u BiH: Djevojku držali u ropstvu deset godina! Tukli je i zlostavljali

Djevojčicu je više od dva mjeseca zlostavljala Kothu Lakshmi, žena koja ju je 'usvojila' od njezine biološke majke uz naknadu od 10.000 rupija (oko 150 eura). Njezina majka kaže kako je mislila da će najmlađa od njezine tri kćeri dobiti priliku za bolji život te da će novac koji će zauzvrat dobiti pomoći njezinim sestrama.

Danima nakon što ju je par odveo svojoj kući djevojčica je molila da je vrate kući njezinoj majci jer nije mogla raditi teške kućanske poslove koje su joj davali. Umjesto da usliše djetetove molbe par ju je počeo zlostavljati.

Liječnici kažu kako je pretrpjela višestruke opekline po cijelom tijelu zbog čega je dobila sepsu, a desna bedrena kost je dislocirana uslijed frakture.

Šef policije Ramesh Mastipuram je kazao kako osim nanošenja teških ozljeda razmatraju i mogućnost podizanja optužnice za teško ubojstvo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene