Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Beogradu

Dva mjeseca spavala pored beživotnog tijela brata, susjedi u šoku: "Osjetila sam nešto, ali sam pomislila da ne luftaju. A onda je jedan dan otvorila vrata stana..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U beogradskom naselju Zvezdara ovih se dana odigrala prava drama. Stambenom zgradom širio se nesnosan miris, a susjedi su doznali kako je uzrok tome - susjed koji je preminuo u stanu.

Na beogradskoj Zvezdari u jednoj zgradi stanari su osjetili nesnosan miris.

Pročitajte i ovo Generalštab JNA u Beogradu - 3 planovi u Beogradu Objava američkog biznismena odjeknula poput bombe, Srbi su bijesni: "To je spomenik na naše patnje!" Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem"

"Stajala je na vratima i nije dala policajcima unutra, govorila je da će se ubiti, da joj je brat tu, pa nije tu, a on je ležao mrtav na krevetu... ili barem to što je ostalo od njega. Dva mjeseca je spavala pored kreveta na kojem je bilo njegovo tijelo", kazala je jedna od stanarki zgrade na Zvezdari.

Posljednji put je, navodi, preminulog susjeda, inače umirovljenika, i njegovu sestru vidjela prije otprilike dva mjeseca.

Iz stana prije često dopirala buka

Kaže da je iz stana preminulog često dopirala buka, no posljednja dva mjeseca je bila tišina pa je pomislila da su otišli na selo. Nakon nekog vremena, iz stana se počeo širiti neugodan miris.

"Osjetila sam nešto, ali sam pomislila da ne luftaju i da je prljavo. Čula sam ranije kad on viče na nju da treba očistiti, pospremiti, da se sredi. Pomislila sam da je začepila WC, onda čujem da pušta vodu. A onda je jedan dan otvorila vrata od stana! Uh... Tad je postalo nesnosno, miris se proširio cijelom zgradom. Susjedi i ja prijavili smo da se nešto osjeti", navodi.

Policija je dva sata pokušavala ući u stan, jer se tome sestra preminulog protivila.

"Stala je na vrata, oni su je molili jer ne smiju upasti u stan, ali ona nije dala. Ma, čim su osjetili taj miris, znali su, jedan je i rekao 'ovdje je netko nekog ubio'. Probali su i na šalu i pitali je za kavu da im skuha pa gdje joj je brat, a ona je te govorila tu je, te nije tu, pa je na kraju prijetila da će se ubiti", ispričala je susjeda preminulog za Blic.

Policija je ušla u stan

Nakon toga, policija je ušla u stan. "Policajcu je došlo na povraćanje. Mrtav susjed je ležao na krevetu, odnosno ono što je ostalo od njega. Kažu glava, brada i nekoliko dlaka na glavi, od tijela... Mumificirao se", rekla je i dodala da su njegovu sestru odveli liječnici.

Inače, ovo joj nije prvi put da je spavala pored nečijeg tijela. Prije pet godina istu je stvar napravila i s tijelom preminule majke.

"To se dogodilo u stanu na Karaburmi, prije otprilike pet godina. Ona je tamo živjela, umro joj je otac, pa majka i onda je tako živjela s njenim tijelom, samo je tada kraće trajalo, nije ovoliko vremena prošlo. Bila je hospitalizirana, no nije mi jasno zašto su je pustili, ako nije dobro", pita se susjeda.

"On je imao sedamdesetak godina, a ona je nekih deset godina mlađa", navodi i dodaje kako joj nije jasno od čega je nesretna žena živjela dva mjeseca i je li koji put otišla do trgovine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene