Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je i djece

Strava: Tigrovi napali turiste u Parku divljih životinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strava koju su doživjeli u Parku divljih životinja kada su tigrovi napali autobus u kojem su se vozili, za 27 putnika i ozlijeđenog vozača ne može nadoknaditi nikakav novac.

U Parku divljih životinja u Paomalingu, u Kini, dva su tigra koja su ostala bez nadzora, napali autobus pun turista. Užas putnika počeo je kada su tigrovi počeli gristi gume na autobusu, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

>> Tigar teško ozlijedio dječaka(3) i umalo ga rastrgao

Ubrzo su kandžama počeli razbijali i vjetrobransko staklo. Vozač je u tom trenutku pokušao pokrenuti autobus ne bi li spasio sebe i putnike, ali udarci tigrova bili su toliko snažni da je vozač ozlijeđen.

>> Lavovi, tigrovi i grizliji pobjegli s farme, vlasnik mrtav

Kaos u Parku primijetili su radnici koji su nadzirali snimke nadzornih kamera, ali dok su došli do turista, napad tigrova već je trajao gotovo 20 minuta. Među 27 putnika bilo je petero djece.

>> Sibirski tigar poharao farmu

Kako javljaju kineski mediji, tigrovi nisu bili pod nadzorom jer je njihov čuvar otišao na pauzu za ručak i prije toga ih nije zatvorio u kaveze. Nakon što su spašeni, turisti su se obratili menadžmentu parka i uspjeli su dogovoriti da im se vrati novac koji su platili za ulaz, a osim toga, dobiti će i naknadu za nastalu štetu.

Neki su putnici napad i snimili, a snimku možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene