Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrućine odnijele desetke života

Strava: Ostavili bebu u automobilu na +40 stupnjeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Greenfielda u SAD-u potvrdila je smrt četveromjesečne bebe koju su roditelji ostavili u automobilu na + 40 stupnjeva.

Nesretna beba prebačena je u obližnju bolnicu, no unatoč svim naporima, liječnici nisu mogli spasiti njezin život, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

'Istraga je pokazala da je beba određeni period ostavljena sama u automobilu', potvrdila je policija. Otac bebe, 18-godišnji John Jester optužen je za smrt.

>> Kreće novi toplinski udar, temperature i do +40!

Val nesnosnih vrućina koji je odnio desetke života diljem SAD-a, polagano popušta. Visoke temperature dale su puno posla majstorima koji postavljaju klima uređaje, kaje su zadnjih dana bile najtraženija roba.

Svježiji zrak koji stiže iz Kanade jučer se počeo probijati u Minneapolis, Detroit i Pittsburgh i već je spustio temperature.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene