Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava na letu iz Splita

'Imamo još 6 minuta, zrakoplov će eksplodirati, udarit ćemo u Jadran'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnicima Boeinga 737 je naloženo da se osiguraju, da navuku na sebe pojaseve za spašavanje te se pripreme na sljetanje u Jadransko more zbog zakazivanja jednog od motora.

Uplašeni putnici na zrakoplovu koji je letio iz Splita u francuski Nantes bili su suočeni s onim najgorim - smrću! Nakon što se oglasio alarm upozorenja, pilot je plačljivim glasom putnicima najavio da bi moglo doći do eksplozije, no kako nije vrijeme za paniku.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Screenshot U susjedstvu VIDEO Pilot pokazao kako izgleda slijetanje aviona na aerodrom kroz gustu maglu: "Imali smo sreće"

Putnicima Boeinga 737 je naloženo da se osiguraju, da navuku na sebe pojaseve za spašavanje te se pripreme na sljetanje u Jadransko more zbog zakazivanja jednog od motora.

Turist Benjamin Girard kazao je za Daily Mail da se incident dogodio još 23. kolovoza te da su svi u avionu počeli vrištati i plakati od straha. Drama je okončana prinudnim slijetanjem aviona na aerodrom u Veneciji, a u Europe Airpostu tvrde da situacija i nije bila toliko dramatična. Priznaju da je u avionu nastala panika, ali inzistiraju da sigurnost putnika nije bila ugrožena.

Zbog izbijanja požara prisilno sletio - Putnici iskakali iz aviona!

Girard se na let ukrcao sa suprugom i dvjema kćerima i tvrdi da su se neobične stvari počele događati nedugo nakon polijetanja. Pilot je najavio turbulencije, a ubrzo zatim putnici u stražnjem dijelu letjelice počeli su govoriti da je jedan motor prestao raditi.

'Rekao je da ćemo morati prisilno sletjeti u Veneciju, a usput se našalio kako će to biti sjajna prilika za posjet gradu', dodaje Girard te nastavlja, 'rekao nam je da će nas morati oboriti u more i da je moguće da će doći do eksplozije. Svi su bili prestravljeni, čak i kabinsko osoblje. Jednog je stjuarda uhvatila panika, drugi je problijedio i sve šutke promatrao'.'

'Sljedeći put kad nam se pilot obratio, plakao je. Rekao nam je da imamo šest minuta do pada, ali da ne trebamo paničariti. Ljudi u stražnjem dijelu aviona su vrištali', tvrdi Girard.

No, nakon nekoliko minuta straha, letjelica je ipak uspješno sletjela na aerodrom Marco Polo u Veneciji. U Europe Airpostu priznaju da je u avionu nastala panika, ali inzistiraju da sigurnost putnika nije bila ugrožena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene