Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lagao da je već platio

Strašno: Polio je vrućom kavom zbog računa od 14 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svađa oko računa u jednoj trgovini završila je s opekotinama.

Muškarac iz Philadelphije posvađao se sa 27-godišnjom djelatnicom trgovine hranom oko računa od 2.40 dolara (oko 14 kuna), nakon čega ju je polio vrućom kavom. Zahvaljujući snimkama nadzorne kamere identificiran je već drugi dan kao David Timbers, ali još nije uhvaćen. Sukob je počeo kada je Timbers počeo tvrditi djelatnici da je već platio sendvič za koji mu je ona dala račun.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Prosvjed u Poljskoj Prosvjed eskalirao VIDEO Poljoprivrednici se sukobili s policijom: Bacali kamenje i bengalke, nastupio potpuni kaos

>> Zbog teških opekotina 16-godišnjakinje, kazneno prijavljeno dvoje maloljetnika

Nakon toga joj je iz ruke uzeo veliku čašu kave za van i polio je. Djelatnica, koja je u Ameriku nedavno došla iz Kambodže, zadobila je lakše opekotine. Snimke nadzornih kamera pokazale su da muškarac uopće nije platio račun, a da se odvezao u Cadillacu u kojemu je bila druga muška osoba. Svjedoci tvrde da ga je vlasnik htio zaustaviti pa mu se stao ispred automobila. 'Vlasniku je jedna ruka ozlijeđena pa mu je ovaj vikao da što će mu napraviti s jednom rukom', rekao je, piše The Huffington Post.

Poručnik Ray Evers ne može vjerovati da je do takvog incidenta došlo zbog male količine novca. 'Ovo je nesporazum oko 2.40 dolara, a mogao je nanijeti nekome doživotne ozljede. Ako sukobe ne možete riješiti na normalan način, doista ne bi trebali biti na slobodi', rekao je Evers.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene