Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima ozlijeđenih

Strašna scena u zračnoj luci: Autom gazio pješake i zabijao se u druga vozila

Ilustracija - Zračna luka Köln/Bonn
Ilustracija - Zračna luka Köln/Bonn Foto: Afp
Policija je privela muškarca osumnjičenog da je autom namjerno udarao pješake i druga vozila u zračnoj luci Köln/Bonn.

Dramatične scene odigrale su se u petak ujutro u zračnoj luci Köln/Bonn. Policija je izvijestila da je privela 57-godišnjeg muškarca koji je namjerno automobilom udario u ljude i druge automobile na parkiralištu P2.

Pročitajte i ovo Policija na ulici u Hamburgu nakon pucnjave u centru Jehovinih svjedoka - 5 novi strašni detalji Suludi masakr u Hamburgu: Ubojica pucao ravno u trbuh trudnice. Nju je ranio, bebu ubio

Nekoliko je ljudi ozlijeđeno, a još uvijek nije jasno koliko su ozbiljne ozljede. Prema informacijama policije, nitko nije životno ugrožen, prenio je njemački  Bild. "Navodno je vozio prema nekoliko automobila i pješaka, koji su ga uspjeli izbjeći", rekao je glasnogovornik policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija još ih traže Strava na rođendanskoj proslavi: Dvojica napadača upala u kuću i ubila osmero ljudi

Muškarac se opirao kada su ga policajci svladali. Ozlijeđena su i dva policajca. Vozač je prevezen u bolnicu kako bi liječnik utvrdio njegovo psihičko stanje, a navodno se zna da pati od psihičke bolesti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene