Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

STRAŠAN ULOV: U mreži ribara zrakoplov s nestalim pilotom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novozelandski ribarski brod imena San Kawshai krenuo je u potragu za svježom ribom, ali njegova je posada 'ulovila' nešto potpuno neočekivano.

Ribarski brod imena San Kawai plovio je između dvaju velikih otoka na Novom Zelandu kada se posadi dogodio ovaj nimalo ugodan ulov.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci ljudskog kostura - 1 Tužan kraj nadničara Stravično otkriće: "Ostala je lubanja i par kosti, to su divlje svinje pojele. Prepoznao sam ga po odjeći" Ilustracija aviona kompanije LATAM Let iz noćne more VIDEO Najmanje 50 putnika ozlijeđeno tijekom avionskog leta: Jedna osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu

Kada su ribari u mreži ugledali avion s lešom, odmah su kontaktirali policiju koja je zatim kontaktirala obitelj pilota koji je nedavno nestao. Žrtva je navodno 53-godišnji pilot Daroish Kraidy koji je nestao još u ožujku nakon što je odletio svojim dvomotorcem i od tada ga njegova obitelj nije vidjela, piše nypost.com

Leš plutao Savom, pronašao ga šetač s nasipa

Policija je priopćila da je zrakoplov teško oštećen, a detaljan pregled provest će se u petak, kada će se izvršiti i obdukcija žrtve.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene