Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan prizor

Stotinjak morskih pasa rastrgalo mrtvog kita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina surfera iz sjeverozapadne Australije naletjela je na stotinjak morskih pasa koji su rastrgali kita.

Surferi u Australiji su naviknuti načinjenicu da uvijek mogu naletjeti na morskog psa, no oni iz sjeverozapadne Australije ostali su neugodno iznenađeni kada su naletjeli na stotinjak morskih pasa koji su doslovno rastrgali mrtvog kita, piše io9.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Slika nije dostupna Željan adrenalina FOTO Popeo se na mrtvog kita, oko njega se skupili morski psi!

>> Morski pas napao skijaša na vodi: 'Mislio sam da sam mrtav'

'To je izgledalo poput noćne more, bilo je strašno vidjeti toliko morskih pasa da proždiru jednu žrtvu. Ubrzo sam shvatila da ih je oko stotinjak na jednom mjestu. Moram priznati da su izgledali poprilično strašno u toj plitkoj vodi koja mi je jedva sezala do gležnja. Morali ste ući u more samo do koljena i djelili biste isti kvadratni metar u s toliko morskih pasa', napisala je surferica Rachel Campbell na svom blogu.

No, surfericu Rachel ovaj prizor nije zastrašio. Odmah nakon toga je s prijateljima otišla oko kilometar dalje i uživala surfanju.
 

Sharks attack whale from Rachel Campbell on Vimeo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene