Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stotine studenata primile prijetnje

PANIKA NA HARVARDU: 'Doći ću i ustrijeliti vas!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine studenata i zaposlenika sveučilišta Harvard primile su u petak elektronsku poštu u kojoj im pošiljatelj prijeti da će sutradan doći na sveučilište i ustrijeliti ih, objavila je policija.

Policijski odsjek harvardskoga sveučilišta kaže kako nije uspio provjeriti autentičnost te prijetnje, ali za vikend će pojačati osiguranje u toj uglednoj visokoškolskoj ustanovi u Cambridgeu, blizu Bostona u saveznoj državi Massachusettsu.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić jede parizer Obratio se na Instagramu Bizaran video! Pogledajte kako Vučić jede parizer: "Siniša, evo majonez" Ilustracija Lijepa gesta Vlasnik parkirao auto u Srbiji: Kad se vratio ugodno se iznenadio

Stanovnici bostonskoga kraja uznemireni su još od travnja 2013. kad su na bostonskome maratonu dvije bombe ubile troje i ranile 260 ljudi.

Harvard dobio najveću donaciju u svojoj povijesti - 350 milijuna dolara, evo što će s njom!

Policija je objavila da je obavijestila i lokalnu policiju i FBI. I u prosincu su zbog prijetnje evakuirani dijelovi sveučilišta. Tom je prilikom prijetio student koji je tako htio izbjeći ispit. On je uhićen i optužen za lažnu prijetnju bombom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene