Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost u zraku

Što se događa s Boeingom? Još tri počela pucati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Inspektori su pronašli još pukotina na tri zrakoplova Southwest Airlinesa. Pukotine su slične onoj zbog koje je jedan njihov zrakoplov morao prisilno sletjeti u Arizoni.

U priopćenju za javnost iz Southwesta su poručili kako su kod njihova dva Boeinga 737-300 pronađene pukotine koje će morati procijeniti i popraviti nakon čega će zrakoplov biti poslan na servis. Međutim, član National Transportation Safety Boarda nakon toga je kazao za AP kako je počeo pucati još jedan zrakoplov.

Pročitajte i ovo Avion Boeing Jedan u nizu Novi incident na letu: Zbog bizarnog incidenta 176 putnika vraćeno u New York Let iznad Osijeka i okolnih naselja oglasila se kontrola zračne plovidbe Avion satima letio nisko nad jednim dijelom Hrvatske: "To je ljudima moglo biti čudno"

>> Zbog rupe na Boeingu prizemljeno 80 aviona

Zanimljivo je kako su sve pukotina pronađene na istom mjestu u zrakoplovu, mjestu gdje se zrakoplov spaja po dužini. Inspektori su pregledali još 19 Boeingova na kojima nije bilo nikakvih problema, a do sutra bi trebali provjeriti sigurnost na još 60 zrakoplova. Tijekom vikenda Southwest je prizemljio 79 svojih zrakoplova zbog čega je otkazano 600 letova, a dok se stanje ne normalizira, bit će otkazano još letova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene