Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hillary ima ideju

ŠTO BI BILL CLINTON RADIO U BIJELOJ KUĆI? "Bilo bi dobro da se malo zagrije..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hillary Clinton ima ideju što bi njezin suprug, bivši američki predsjednik radio, kad bi ona došla u Bijelu kuću.

Za vrijeme suprugove predsjedničke kampanje 1992. godine Hillary Clinton izazvala je i pohvale i kritike kada je, u obrani svojeg aktivizma, rekla da bi "mogla ostati kod kuće i peći kolače i pozivati na čaj" u komentaru koje su neke kućanice doživjele kao uvredu.

Pročitajte i ovo George W. Bush Na ispraćaju brojni državnici Ujedinjena Amerika ispratila bivšeg predsjednika Georgea H. W. Busha Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) VATROGASCI JE ODMAH UGASILI Izbio požar u kući Billa i Hillary Clinton, vatra je planula u spavaćoj sobi

Međutim, u petak - prije bombastične objave FBI-ja o novoj istrazi u vezi s njezinom e-mail prepiskom u doba kad je bila američka državna tajnica - ona je predložila način na koji bi njezin suprug Bill Clinton mogao provoditi vrijeme kao predsjedničin suprug: da vježba saksofon.

U radijskoj emisiji u kojoj je domaćin bio pjevač i glumac Keith Sweat, predsjedničkoj kandidatkinji postavljeno je pitanje svira li Bill Clinton još uvijek saksofon, kao što je prije, noseći crne naočale poput pravog jazzera, u vrlo gledanu televizijskom nastupu 1992. godine.

"Paa, nema baš puno vremena", rekla je ona uz smijeh i dodala: "ali rekla sam mu da bi bilo dobro da se ponovno malo 'zagrije' kako bi se time bavio u Bijeloj kući. Zar to ne bi bila dobra ideja?", rekla je Clinton. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene