Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Potvrdile lokalne vlasti

Stjepan Mesić doživio prometnu nesreću u Skopju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić doživio je prometnu nesreću u Skopju, prenose lokalni makedonski mediji.

Stjepan Mesić nalazio se u vozilu hrvatskog veleposlanstva u Skopju te je bio na putu prema hotelu, kad je došlo do sudara između službenog vozila u kojem se nalazio s automobilom skopskih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

"Na putu od Zračne luke Skoplje do hotela, danas oko 14 sati dogodila se lakša prometna nezgoda. Automobil u kojem se nalazio bivši predsjednik Stjepan Mesić nalazio se u koloni pod policijskom pratnjom, a vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera nije se na vrijeme zaustavilo te je okrznulo vozilo pri čemu je nastala manja materijalna šteta, a nitko od putnika ni u jednom od vozila nije ozlijeđen", kaže se u izjavi veleposlanice Danijele Barišić.

Veleposlanstvo je zahvalilo makedonskoj policiji na brzoj reakciji i na brzom, efikasnom i profesionalnom uviđaju, kaže Barišić, dodajući da će nastalu štetu nadoknaditi osiguravajuća polica vozila koje je skrivilo prometnu nezgodu.

U sudaru nije bilo ozlijeđenih osoba, prenosi lokalna TV postaja Televizija 24.

Ista televizija prenosi kako je sudar potvrdilo i Ministarstvo unutarnjih poslova Makedonije, koje je dodalo da se sudar dogodio na skopskoj obilaznici kod Vizbegova te da su dojavu napravili prolaznici.

U sudaru je nastala samo materijalna šteta, a policija je obavila očevid.

Bivši hrvatski predsjednik Mesić u Makedoniju je doputovao kako bi sudjelovao na konferenciji zajedno s bivšim šefovima zemalja iz regije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene