Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Srbiji

Stijena pala na autobus: Vozač se onesvijestio, putnik spriječio katastrofu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U autobus turističke agencije iz Novog Pazara, koji se pun putnika vraćao iz Turske, udarila je odlomljena stijena, dok je u subotu prolazio Sićevačkom klisurom.

Stijena je probila vjetrobransko staklo i teško ozlijedila vozača, koji se od jačine udarca onesvijestio i izgubio kontrolu nad autobusom, piše Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

Tragedija je izbjegnuta zahvaljujući putniku koji je u zadnji čas preuzeo volan i spriječio pad autobusa u provaliju. 'Velika je sreća da u tom trenutku nije bilo autobusa i kamiona iz suprotnog smijera. Autobus je krenuo prema provaliji, prema rijeci. Dobro da je reagirao jedan od putnika, koji je preuzeo volan od povrijeđenog putnika i nekako uspio zaustaviti autobus prije slijetanja u provaliju', ispričao je jedan od putnika.

>> Francuska: U nesreći poljskog autobusa više mrtvih i ranjenih

Teško ozlijeđeni vozač prebačen je u bolnicu u Nišu, a putnici su drugim autobusom prevezeni do Novog Pazara.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene