Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen eksploziv?

Stigao Obama: Evakuiran dio Amsterdama zbog sumnjivog predmeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojni šefovi država uključujući i američkog predsjednika Baracka Obamu stigli su danas u Amsterdam na summit o nuklearnoj sigurnosti.

Nizozemska policija jutros je uhitila dvije osobe koje se dovode u vezu sa sumnjivim predmetom pronađenim u automobilu u amsterdamskoj četvrti Lijnbaansgracht. Policija nije otkrila o kakvom se predmetu radi, no potvrdili su kako je na mjesto pronalaska upućena policijska jedinica za eksplozive.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Ilustracija Obustavljen promet Policija u Amsterdamu evakuirala stanicu metroa: Na mjestu događaja stručnjaci za eksploziv

Odgovorne službe obavile su evakuaciju iz osam stanova u blizini pronalaska sumnjivog predmeta te su zatvorile ulicu za sav promet, piše NL Times.

Policija upala u Facebook i ispraznila cijelu zgradu!

Inače, jutros je američki predsjednik Barack Obama stigao u službeni posjet Amsterdamu. Glavni grad Nizozemske danas i sutra je domaćin summita o nuklearnoj sigurnosti na kojem će sudjelovati mnogi šefovi država i na tisuće vladinih dužnosnika. Zbog toga je cijela zemlja na posebnom stupnju sigurnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene