Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putinov prijatelj

FOTO Poznati glumac na Krimu uz zastave separatista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati glumac rekao je da je odlučio nastupiti na Krimu jer glazba ujedinjuje ljude. Seagal je inače dugogodišnji prijatelj Vladimira Putina.

Zvijezda američkih akcijskih filmova i glazbenik Steven Seagal u subotu je na Krimu održao koncert, a na pozornici na kojoj je nastupio sa svojom blues skupinom bila je istaknuta zastava samoproglašene Narodne Republike Donjeck.

Pročitajte i ovo Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena Vladimir Putin Ukrajina odbacila optužbe Putin u teror umiješao Ukrajinu: "Napadači su bježali prema granici, čekao ih je prolaz"

Seagal i članovi skupine u subotu navečer održali su koncert na okupljanju bajkera u Sevastopolju. Na pozornici se, kako izvješćuju mediji vijorila zastava samoproglašene Narodne Republike Donjeck, glavnoga uporišta proruskih separatista u Ukrajini.

Stigao uz pratnju američkih milijunaša - Zvijezda želi ulagati!

Za rusku agenciju Riju američki je glumac i bluzer rekao da je odlučio nastupiti na Krimu jer smatra da glazba ujedinjuje ljude.

Istodobno je Seagalu uskraćeno pravo sudjelovanja na blues festivalu u Estoniji ovog ljeta, jer otvoreno podupire priključenje Krima Rusiji.

U intervjuu za jedan ruski list u ožujku Seagal je kazao kako smatra opravdanom i razumnom odluku i želju ruskoga predsjednik Vladimira Putina da zaštiti Ruse koji žive na Krimu.

VIDEO Slavni snagator poslao poruku Bosni, Hrvatskoj i Srbiji

Putin i američki glumac dugogodišnji su prijatelji i često se viđaju, otkrio je glasnogovornik ruskoga predsjednika Dmitrij Pjeskov. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene