Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ta divna stvorenja

Štenci spasili dječaka od sigurne smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnji Jaylynn Thorpe iz Virginie proveo je hladnu noć, a iako je temperatura pala ispod nule, nije mu bilo hladno jer su ga grijali njegovi psi.

Naime, dječaka je čuvala dadilja. U jednom je trenutku napustio kuću i odlutao u šumu. Poslije je rekao kako je išao pecati u šumu. 

Pročitajte i ovo Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima Oliver Vlainić i Domagoj Mikić Poziv Domagoja Mikića Netko je posjekao nekoliko tisuća kvadrata državne šume i zatrpao to s nekoliko tisuća kubika smeća: "Zatekli smo bager..."

Na pecanje s njim su krenuli i njegovi psi. Nakon što ga dadilja nije mogla pronaći, pokrenuta je potraga. Spasioci i dobrovoljci bili su u strahu kako dječak neće preživjeti jako nisku temperaturu, prenosi FoxNews.  

Ipak pronašli su ga u šumi blizu kuće, mokrog ali živog i u društvu pasa. Kako kaže spavao je u šumi, između psića koji su ga grijali.

Obitelj kaže kako su i nakon što su dječaka pronašli i odveli na sigurno, psići hodali uz njega i pratili svaki njegov korak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene