Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naplata duga

Starici zbog duga TV pretplate zaplijenili svinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnja naplata duga provedena je u domu 80-godišnje udovice iz Dervente u BiH.

Zbog tri neplaćene TV pretplate iz 2001. godine, Dušanki Adžić iz Dervente, sud je dao zaplijeniti svinju tešku 30 kilograma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iz SAD-a izručena BiH Protiv članice HVO-a Azre Bašić podignuta optužnica zbog mučenja i ubojstva civila Slika nije dostupna Stražar u logoru Bivši pripadnik HVO-a iz SAD-a će biti izručen BiH zbog zločina

'Kad su me obavijestili o zaostalom dugu, u tom trenutku ga nisam imala čime platiti! U svibnju su došli sudski izvršitelji i popisali mi jednu od dvije svinje koje imam! To je tada bilo moje jedino blago, jer s nezaposlenim sinom živim od 150 konvertibilnih maraka invalidnine', rekla je Adžić, a prenosi Press.

Sud je procijenio da njezin dug za RTV pretplatu s kamatama iznosi oko 120 konvertibilnih maraka, a toliko su procijenili da vrijedi i njezina svinja. 'Plakala sam i molila da mi je ne oduzimaju, ali nije pomoglo! Prije toga su prijetili da će mi oduzeti jednu invalidninu, ali je izbor ipak pao na životinju', istaknula je nesretna starica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene