Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolnice zatrpane

Pješčana oluja 'progutala' Bagdad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas su se građani Bagddada, doslovce gušili u jednoj od najgorih pješčanih oluja ikada na tom području.

Nevjerojatni kadrovi pješčane oluje stižu iz Iraka. Gotovo se ništa ne vidi. U bagdadske bolnice pune ranjenih u seriji bombaških napada stiže i velik broj ljudi koji zbog oluje imaju problema s disanjem. Na ulicama grada u kojem živi četiri milijuna ljudi, promet je u kaosu.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Nećemo oklijevati" Amerikanci izveli zračne udare u Iraku, ubrzo stigla i jasna poruka Američka zračna baza Ain al-Asad Napetosti na Bliskom istoku Više raketa i projektila ispaljeno na američku zračnu bazu u Iraku: Ima ranjenih

'Pješčana oluja uzrokovala je velik broj problema s disanjem. Primili smo mnogo pacijenata. Uspijevamo držati stanje pod nadzorom. Imamo kisik i ventolin i ostale potrebne lijekove. Osoblje je umorno, ali izdržavamo. Pacijenti i dalje dolaze jer oluja još ne prestaj', rekao je dr. Mostafa Mahmoud sa hitnog prijema u bagdadskoj Sveučilišnoj bolnici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene