Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navodno pao u more

Objavili da se srušio zrakoplov pa se 'predomislili'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je mjanmarski Ured za civilno zrakoplovstvo u petak objavio informaciju da se nepoznati zrakoplov srušio u more na zapadnoj obali te zemlje, čini se kako se još ne zna je li se to uopće dogodilo.

'Još uvijek nepoznati zrakoplov srušio se u more na zapadnoj obali Mjanmara', potvrdile su zrakoplovne vlasti te zemlje, a prenijela je agencija Reuters. 

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Slika nije dostupna Statistička obrada Pogledajte u kojem dijelu zrakoplova se najbolje nalaziti krene li padati

Vlasti su pokušavale locirati mjesto pada, a ubrzo je utvrđeno da se ne radi o zrakoplovu domaće aviokompanije. No, niti jedna druga kompanija nije potvrdila ili prijavila nestanak svog zrakoplova.

A onda preokret. 'Obustavljena je istraga oko pada zrakoplova u more', rekao je visoki dužnosnik Odjela za civilno zrakoplovstvo (CAD) u Mjanmaru.

'Osoblje CAD-a je s otoka Manaung poslano u područje gdje je zrakoplov navodno pao u more, no nisu pronašli niti jedan dokaz o bilo kakvoj nesreći', kazao je TIn Maung Ni, dužnosnik CAD-a za Reuters

Odjel nije zaprimio ni izvješće o nestalom zrakoplovu od avioprijevoznika koji lete u mjanmarskom zračnom prostoru. 

'Od naših ljudi na terenu smo čuli kako je sve normalno, pa za sada ništa ni ne poduzimamo'.

Šef policije u Manaungu također je kazao kako su temeljito provjerili izvješća o padu zrakoplova, no da nisu pronašli ništa što bi ih potkrijepilo.

Myint Kyaw, glasnogovornik Ministarstva informiranja, također je opovrgnuo bilo kakvu nesreću. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene