Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon polijetanja

Srušio se zrakoplov s 22 osobe, pronašli 20 tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nitko od 22 putnika i člana posade zrakoplova koji se srušio na istoku Nepala nije preživio nesreću, objavila je nepalska policija.

Zrakoplov tipa Twin Otter koji je prevozio tri člana posade i 19 putnika, među kojima jednog Amerikanca, srušio se ubrzo nakon uzlijetanja iz male zračne luke Lamidande otprilike 140 km istočno od glavnog grada Katmandua u srijedu popodne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uvredljivo izvkešće o nesreći Kaczynskog razljutili Rusi: Moj brat nije bio samoubojica! Slika nije dostupna Uzrok nesreće još nije poznat Zrakoplovna nesreća kod Krnjaka: Dolaze poljski istražitelji

Ostaci zrakoplova pronađeni su oko 160 kilometara istočno od Kathmandua, no još nije razjašnjeno što je uzrokovalo pad zrakoplova.

'Pronašli smo 20 tijela. Tražimo još dva, ali je sigurno da nema preživjelih', izjavio je Bigyan Raj Sharma, glasnogovornik policije. Letjelica pripada lokalnoj tvrtki Tara Air, podružnici privatne nepalske kompanije Yeti Air osnovane 1998.

'Zrakoplov se potpuno raspao i njegovi su dijelovi razbacani usred vrlo guste šume', dodao je. Uzroci nesreće još su nepoznati.

Tijela žrtava trebala bi helikopterom biti prebačena u Katmandu tijekom dana. Američko veleposlanstvo u Katmanduu potvrdilo je da je jedan od putnika američki državljanin, ističući da je kontaktirana obitelj. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene