Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Srušio se vojni helikopter nedaleko Sarajeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helikopter se srušio jutros u blizini autoceste na relaciji Sarajevo - Visoko.

Prema prvim informacijama, tri ozlijeđena člana posade prebačeni su u bolnicu u Koševo. Iz bolnice su potvrdili da se radi o lakšim ozlijedama, piše portal Klix.ba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevareni brojni turisti Rezervirali apartman, a kada su stigli na odredište, shvatili su što se dogodilo: Ništa od bazena, jacuzzija... Sarajevo, ilustracija velika zagađenja U Sarajevu na snazi uzbuna: "Stanje je alarmantno"

Do nesreće je došlo jutros oko 8 sati, a helikoper je pao u blizini autoceste na relaciji Sarajevo - Visoko.  Radilo se o redovitoj vježbi koju pripadnici OS BiH svakodnevno obavljaju, a helikopter je udario repom o zemlju zbog čega se prevrnuo, piše Klix.ba.

Helikopter je, pišu, prije polijetanja bio ispravan, a radi se o tipu UH1 koji je star nekoliko desetaka godina. U tijeku je očevid, a na mjesto događaja stigli su i tužitelji iz Sarajeva, koji će rukovoditi istragom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. a

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene