Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok pada

Srušio se helikopter suosnivača Microsofta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helikopter u vlasništvu Microsoftovog suosnivača Paula Allena srušio se u more u Argentini. U prinudnom slijetanju ozlijeđen je kopilot.

Glasnogovornik je istaknuo kako ni Allen, ni Bill Gates nisu bili u tom helikopteru. Gates se u vrijeme nesreće nalazio u New Yorku, a Allen je stigao tek poslije nesreće. Helikopter je pripadao jahti Octopus, koja je isto tako u vlasništvu Microsoftovog suosnivača, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

>> Paul Allen tuži Facebook, Google, Apple....

Zasad nije utvrđen uzrok pada helikoptera u zaljev grada Ushuaie na krajnjem argentinskom jugu. Lokalni mediji prenose kako Octopus namjerava zaploviti prema Antarktiku.

Allen je 1975. godine, zajedno s Billom Gatesom osnovao kompaniju Microsoft i smatra se jednim od najbogatijih ljudi u svijetu te kao i strastven filantrop.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene