Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Ukrajini

Nesretni splet okolnosti: Poginuli stjuard zamjenio smjene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 298 života izgubljeno je u rušenju putničkog zrakoplova. Svaki život sa svojom pričom, obitelji, sjećanjima...

Među 298 poginule osobe u zrakoplovu Malasyia Airlinesa u Ukrajini, bio je i stjuard koji je kratko prije polijetanja zamijenio smjenu s kolegom, objavio je Deccan Chronicle.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

Sanjid Singh Sandu (41) zamijenio je smjene s kolegom i javio obitelji da dolazi kući. Njegov otac Jijar Singh, ispričao je novinarima, da je majka Sanjid planirala sinu skuhati njegovo omiljeno jelo za povratak u Penang u Maleziji.

'Razgovarao sam sa sinom na telefon, malo prije leta. Nisam znao da će to biti moj posljednji razgovor s njim. Dogodilo se što se dogodilo', rekao je Jijar sa suzama u očima.

Svijet u šoku: Spasioci na mjestu tragedije pronašli 121 tijelo! Pronađena crna kutija?!

On i njegova supruga primili su vijest od Sanjidove surpuge, također stjuardese Malaysia Airlinesa. Ona je trebala je letjeti na nestalom letu MH370 priej nekoliko mjeseci, ali se u zadnji čas, zamijenila s kolegicom i danas je živa.

Podsjetimo, ostaci Boeinga 777 Malaysia Airlines na letu iz Amsterdama u Kuala Lumpur, s 298 putnika i članova posade pronađeni su pokraj istočnoukrajinskoga sela Grabova u četvrtak poslijepodne. Svi u zrakoplovu su poginuli. Malezijska kompanija potvrdila je da je u 17:15 sati po mjesnom vremenu izgubila s njime kontakt, a sve upućuje na to da je zrakoplov srušen vojnom raketom. Nije još sasvim jasno tko ga je srušio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene