Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavljeni na granici

Srpskom izaslanstvu zabranjen ulazak na Kosovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kosovske su vlasti zabranile ulazak na Kosovo srbijanskom službenom izaslanstvu, koje je u selu Ranilugu kod Kamenice u istočnom dijelu Kosova kanilo razgovarati o teškoćama Srba s predstavnicima tamošnje lokalne samouprave.

Glasnogovornik Kosovske policije Arber Beka izjavio je da je izaslanstvo zaustavljeno na graničnom prijelazu u Bijeloj Zemlji jer nije poštivalo proceduru i kosovske zakone. Kako je objavljeno u Prištini, u izaslanstvu su zastupnici srbijanskog parlamenta i dužnosnici ministarstva za Kosovo.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata" Kriza na Kosovu - 1 Kriza na Kosovu Četvrti dan prosvjeda kosovskih Srba: Podigli šatore, stigla im i drva za grijanje

Savjetnik kosovskog ministra unutarnjih poslova Fisnik Rexhepi izjavio je da je srbijansko izaslanstvo posjet najavilo samo uredu UN-a u Beogradu, ali zahtjev za posjet nije poslan kosovskom ministarstvu unutarnjih poslova, kako to propisuju kosovski zakoni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene