Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visoke kazne

Srpskoj ministrici pravosuđa prijete zbog kazni huliganima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanskoj ministrici pravosuđa stižu prijetnje zbog nedavne presude optuženima za ubojstvo francuskog navijača Bricea Tatona.

Prijetnje stižu i sutkinji koja je presudila u tom predmetu. U razgovoru za list Blic ministrica Snežana Malović je potvrdila da često dobiva nimalo ugodne prijetnje, ali su, kako kaže, postale sastavni dio njezina posla. 'Naviknula sam na prijetnje, ali mora biti zaštićen svaki nositelj pravosudne dužnosti koji je pokazao stručnost i hrabrost osuditi sve one koji su pokušali urušiti osnovne društvene vrijednosti', ističe Malović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrdila tamošnja ministrica Malović Srbiji dostavljen hrvatski popis optuženih za ratne zločine Slika nije dostupna Presuda u Beogradu Srpskim huliganima 240 godina zatvora za ubojstvo Francuza

Tijekom intervjua ministrica je telefonski obaviještena da su sutkinji koja je presudila u predmetu za ubojstvo francuskog navijača i ministrici osobno upućene prijetnje, na što je Malović rekla da sutkinji odmah mora biti osiguran svaki oblik zaštite.

>> Srpskim huliganima 240 godina zatvora za ubojstvo Francuza

Četvorica optuženika za ubojstvo francuskog navijača Bricea Tatona u rujnu 2009. u Beogradu 25. siječnja su osuđena na zatvorske kazne od 30 do 35 godina, a drugi sudionici u napadu dobili su manje kazne. Brice Taton, jedan od francuskih navijača koje su 17. rujna 2009. u središtu Beograda napali huligani uoči utakmice Partizan-Toulouse, umro je u bolnici 12 dana nakon napada od posljedica teških ozljeda koje je tada zadobio. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene