Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ubio oko' na poslu

VIDEO Zadrijemao u parlamentu: Đe me nađe, ja se taman uspav'o!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom jedne od parlamentarnih sjednica u Srbiji zastupniku srbijanske Nove demokratske stranke Goran Bogdanović je prilikom dolaska za govornicu rekao: 'Đe me nađe, ja taman se uspav'o'.

Parlamentarna zasjedanja često znaju biti dosadnjikava, ne samo gledateljima već i samim parlamentarcima. Da je tijekom jedne od njih malo 'ubio oko', nimalo nije bilo teško priznati zastupniku srbijanske Nove demokratske stranke Goranu Bogdanoviću.

Pročitajte i ovo Ilustracija putnički i teretni vlak Sudar dva vlaka u Beogradu: Ima više ozlijeđenih Aleksandar Vučić komentirao i presudu Vučić konsterniran događanjima u Hrvatskoj: "Kako sad Europa ne reagira?"

'Đe me nađe, ja taman se uspav'o', ispalio je predsjednici parlamenta Maji Gojković koja ga je pozvala da se obrati zastupnicima. Njegovo 'obraćanje' nasmijalo je u tom trenutku ne pretjerano popunjene parlamentarne klupe.

VIDEO Pred šokiranim kolegama u parlamentu IZVEO STRIPTIZ!

Kako je za očekivati, Bogdanović je preko noći postao zvijezda društvenih mreža gdje mnogi komentiraju da je svojim nastupom samo potvrdio negativne stereotipe o parlamentarnim zastupnicima u Srbiji. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene