Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SPECIJALCI UPALI U KUĆU

Pogledajte uhićenje srpskog narkodilera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukupno je uhićeno osam osoba od čega su četvorica 'pala' u Srijemskoj Mitrovici.

Nakon četiri mjeseca intenzivnog rada srpska policija uhitila je narkodilera Dragoslava Kosmajca i još sedam osoba osumnjičenih da su sudjelovali u kriminalnim radnjama, rekao je srpski ministar policije Nebojša Stefanović na izvanrednoj konferenciji za medije jutros u Beogradu, piše RTS.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pratili ga protivnici? Srpski ministar unutarnjih poslova tvrdi da su Vučića prisluškivali 13 godina Slika nije dostupna kazneno ga prijavili Srbijanska oporba: "Ministar i vicepremijer Stefanović lažirao je diplomu"

Svih sedam su srpski državljani - četvorica su uhićena u Srijemskoj Mitrovici, a ostali u Beogradu.

Dragan Kosmajac uhićen je u Beogradu u svojoj kući, rekao je Stefanović i dodao da nitko od članova njegove obitelji nije priveden. Istraga se vodila u pet pravaca, a kaznena djela za koja se optuženi terete su od poticanja na izvršenje kazenenih djela do porezne utaje.

"Vrlo temeljito i pažljivo radili smo na prikupljanju dokaza kako bi imovina mogla biti oduzeta", naveo je Stefanović i zahvalio svim državama u okviru Interpola kao i radnoj grupi u MUP-a, koja je osnovana 25. lipnja.

"Ovaj slučaj je bio aktualan i prije 15 godina, ali zahvaljujući političkoj volji u Srbiji sada je dobio epilog", smatra Stefanović. Dodao je da će Tužiteljstvo odrediti visinu kazne i istaknuo da očekuje kaznu u gornjim granicama zbog težine kaznenih djela.

MUP Srbije objavio je snimku uhićenja Dragoslava Kosmajca. Specijalce je dočekao odjeven u potkošulju, a kamera je na jednom od ormarića 'uhvatila' knjigu o Darku Šariću. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene