Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji iz pakla

DA VAM SRCE PUKNE Dječačić pokušavao prodati igračku za hranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bio je toliko gladan da je odlučio prodati omiljenu igračku.

Sedmogodišnji dječak iz Ohia prošle je nedjelje tumarao ulicama grada Franklina s plišanom igračkom u ruci. Zapazio ga je policajac Steve Dunham i upitao ga što radi. Nakon prvobitnog nećkanja, dječak je priznao kako pokušava doći do novca za hranu. Bio je gladan te je planirao prodati igračku. Policajcu je priznao da nije jeo nekoliko dana nakon čega ga je ovaj odveo na ručak.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Red za pučku kuhinju Pomoć najpotrebnijima Dugački red ispred pučke kuhinje: "To je slika našeg svijeta"

Policija je potom otišla u dječakov dom gdje su pronašli još četiri dječaka u dobi od 11, 12, 15 i 17 godina. Kuća je bila u rasulu, smeće i boce od alkohola posvuda, a policajci su posvjedočili kako je sve zaudaralo po mačjem urinu.

Djeca su po hitnom postupku oduzeta roditeljima, protiv kojih je podignuta optužnica po pet točaka - svaka za zanemarivanje djeteta. Trenutno se nalaze u skrbi drugih članova obitelji, a njihovi roditelji su se pred sudom izjasnili - nevinima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene