446609
446609
446609
446609
446609

DA VAM SRCE PUKNE Dječačić pokušavao prodati igračku za hranu

  • , 14.08.2016., 21:57
  • Autor:
  • komentara

Bio je toliko gladan da je odlučio prodati omiljenu igračku.

 
 
 
 
Dječak s igračkom, ilustracija (Foto. AFP)
Dječak s igračkom, ilustracija (Foto. AFP)

Sedmogodišnji dječak iz Ohia prošle je nedjelje tumarao ulicama grada Franklina s plišanom igračkom u ruci. Zapazio ga je policajac Steve Dunham i upitao ga što radi. Nakon prvobitnog nećkanja, dječak je priznao kako pokušava doći do novca za hranu. Bio je gladan te je planirao prodati igračku. Policajcu je priznao da nije jeo nekoliko dana nakon čega ga je ovaj odveo na ručak.

Policija je potom otišla u dječakov dom gdje su pronašli još četiri dječaka u dobi od 11, 12, 15 i 17 godina. Kuća je bila u rasulu, smeće i boce od alkohola posvuda, a policajci su posvjedočili kako je sve zaudaralo po mačjem urinu.

Djeca su po hitnom postupku oduzeta roditeljima, protiv kojih je podignuta optužnica po pet točaka - svaka za zanemarivanje djeteta. Trenutno se nalaze u skrbi drugih članova obitelji, a njihovi roditelji su se pred sudom izjasnili - nevinima.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se